четвъртък, 31 март 2011 г.

Неща , които да направиш през WAT 2011

Ако това лято ще си бригадирстваш, мога да ти препоръчам какво трябва да не пропускаш да правиш.
1. Пробвай всевъзможна американска храна и задължително бургери. Ако си мислиш , че бургера е нещо типично за макдоналдс, има вероятност да бъркаш. Във почти всеки американски ресторант има бургери... непременно си поръчай. Един съвет, ако го обичаш сочен , си го поръчай срендно изпечен :)
2. Партиии :) Не пропускай всяка една възможност за партиии. Тук май няма смисъл да ти обяснявам. След една  година, като се върнеш в спомените си, ще оценяш още по-силно моментите.
3.Където и да си ще имаш местни забележителности, които не трябва да ги пропускаш. Аз успях да  видя кит косатка (да можеш да ми завиждаш , страшно е ). В която и част да си не пропускай да обикалиш на макс всичкоо.
4.Увеселитен парк. Сикс флагс или което ти е на близооо. Ооооооооооо
5.Шопинг... балансирай между покупките си онлайн и тези по моловете. В кръвта на почти всеки българин е да надушва добрата сделка от разтояние.
6.Не знам дали обичаш бирата, но ти препоръчвам да опиташ разнообразието от бири , предлагано във всеки супер. Може да си отвориш една корона и да ме поздравиш мислено :)
7.Колело - нещо не разделно от живота на всеки бригадир.
8.Не забравяй да си купиш нещо и да го върнеш. В моя случай ние си купихме осветление за градиско партиии и след това върнахме всичко в магазина. Само не забравяй да си пазиш касовата бележка при връщане на стоката :)
9.Купи си търкащо билетче от лотарията, никога не знаеш какъв ще ти е късметът.
10.Сникърс с бадеми, сигурно ти звучи повърхностно, но след като го опиташ ще ме разбереш.
11.Знам, че ще си направиш мн яко travel в края :) Където и да отидеш, ще ти е неизтриваем спомен.
Весело и незабравимо лято !!!!!!!!!!

/>

Няма коментари:

Публикуване на коментар